Link-uri utile  

   

TELEFON Falesti

   

guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

logo casmed

   

logo advocacy

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

Fundaţia “Terre des homes”

Fundația “Terre des Hommes"(TDH)

333


   Misiunea noastră este de a lucra pentru drepturile copilului și pentru dezvoltarea echitabilă, fără discriminare rasială, religioasă, politică, culturală sau de gen. În acest scop,TDH sprijină și implementează proiecte de dezvoltare și ajutor umanitar menite să îmbunătățească condițiile de viață ale copiilor defavorizați, și a familiilor și comunităților lor. Convenția cu privire la Drepturile Copilului este cadrul conceptual de ghidare a activităților TDH.

Noi credem că copiii au dreptul la drepturile prevăzute în Convenția cu privire la Drepturile Copilului. Este responsabilitatea comunității internaționale de a crea un mediu favorabil, prin punerea în aplicare a drepturilor economice, sociale și culturale.Credem că copiii sunt principalii participanți la propria lor dezvoltare, cu drepturi inerente și roluri sociale, economice și culturale vitale. TDH îi ajută să realizeze întregul potențial într-o lume în continuă schimbare.

Organizațiile Terre des Hommes implementeze proiecte de îmbunătățire a condițiilor de viață ale copiilor vulnerabili și exercitează drepturilor lor în mediul lor (inclusiv familiile și comunitățile).Mobilizează voința politică și susține politicile publice adecvate privind drepturile copilului de dezvoltare din perspectiva drepturilor omului,strînge fonduri pentru a atinge obiectivele lor,lucrează împreună pentru a îmbunătăți impactul acestora.